Pennyboard

Imorgen reiser jeg og en venninne til hytten min. Vi skal være der til over helgen, men det er internett så det blir blogging! Har forresten utrolig lyst på et pennyboard, synes de er så utrolig kule. Det nedforbi er forresten broren min sitt. Jeg digger fargene på det!MINE SISTE INNKJØPMaskara - max factor/H&M, aftersun - vita, sol olje - vita, bikinitopp - cubus, singlet - H&M, tskjorte - bikbok.

Sommerferie folkens! Har ikke fått følelsen enda, men nå har endelig sommerferien kommet og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er akkurat nå! Jeg og to venninner gikk og feiret med shopping og mc donalds mat og etterpå la jeg meg på terrasen og solet meg. sommer livet er det herligste! Goooooood sommer folkens!

18.06.13null sminke jaa, wihu

Heiiaa! Nå sitter jeg i sengen til Nora(link), klar for og krølle meg inn i dyna og sovne. Som dere sikkert fattet så sover jeg over her! Grunnen er at vi skal på stranda imorgen med trinnet, og buss-stoppet er veldig nerme henne så vi tenkte det ble litt enklere. Ellers har jeg vært på trening idag, slikket litt sol og egentlig ikke noe annet! meen nå holder øyelokkene på å svikte, god natt:-)) 

Summertimeeee

Hehe, den fantastiske bloggingen min er lite og skryte av for og si det slik. Har ikke orket og tatt bilder, ettersom at det er så stress og måtte gå ut med kamerastativ, stille inn riktig fokus(funker ikke med kontroll til kameraet mitt) også se om jeg ble fornøyd med bildene. Kan ikke si jeg ble helt fornøyd med disse heller så valgte et jeg ikke viste fjeset på, haha.

om kun 3 dager er det sommerferieeee!!! Tiden har gått så utrolig fort. Skal faktisk reise en del i sommer og jeg klare ikke å vente. Skal lage innlegg om hvor og når:-) Men nå må jeg gå! vi snakkeeesDAGENS ANTREKK

Tights fra Bikbok, Singlet fra Cubus.

Nå må jeg fortsette og øve på prøve muntlig, imorgen det er skjønner dere! Ønsk meg lykke tiiiiiiil

BRA START

Hehe, ja. Utrolig bra start på blogginga. Har ikke blogget  på 1 uke, og jeg skulle liksom begynne å blogge skikkelig? Skolen og venner får meg på helt andre tanker(unnskyldninger, unnskyldninger, unnskyldninger..). Jeg vil liksom klare og prioritere alt, men jeg sløser for mye tid på og slappe av. Men jeg skal prøve mitt beste!

I dag startet skolen 9 ettersom at vi skulle få vite hvilke fag vi kom opp i på prøvemuntelig. Jeg fikk RLE, noe jeg er superfornøyd med! Og ettersom jeg fikk jødedommen som tema(noe jeg ikke synes er såå vanskelig) så er det noe av det beste jeg kunne ha fått. Imorgen har vi ikke skole, annet en en halvtime med snakk med læreren som vi  har i faget, men resten går til øving and so on. Men nå begynner jeg å bli trøtt og tenker på og hoppe i køysa. Nattaaaa♥

Har dessverre ikke tatt noen bilder i det siste.. hehehe
 

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Martine C. Karlson, en jente på 13, og jeg kommer fra Stavanger. På min blogg kan dere lese om alt som faller meg inn, f.eks. hverdag, sminke, innkjøp, bilder, outfits og videoer. Håper du liker bloggen min, og følger den videre! Kontakt/sponsing: Martineckblogg@live.no
hits