Ferieplaner 2013

Nå har vi endelig fått klar ferieplanene for nå, og jeg klarer ikke og vente til vi reiser! Dette innlegget blir oppdatert hvis det kommer mer.


8-19 Juli
drar jeg, pappa, søsken og stemor til berlin(i Tyskland) hvor vi skal leie bil og kjøre til blant annet Praha(som ligger i Tsjekkia) og Krakow(som er i Polen). Har aldri vært med på noe sånn før så blir utrolig spennende! Alt jeg vet for nå er at det blir shopping og besøk av noen kjente steder, blant annet auschwitz som var en tysk konsentasjonsleir fra andre verdenskrig.


21-27 Juli drar jeg og fotball laget mitt til Danmark på en cup som heter danacup. Over ser dere bilder fra i fjord(ikke beste kvalitet desverre) når vi kom på tredje plass på vårt årstrinn. Danacup er virkelig en opplevelse som er i minnet ditt foralltid! helt ubeskrivelig gøy.


28 Juli - 11 August(tror jeg) Drar jeg, mamma, søsken og stefaren min til Rhodos! ahhh, klarer ikke og vente! Savner sol og varme så utrolig mye. Ja okei, solen har kommet tilbake men det er enda ikke varmt her i Norge. Vi skal på et hotell som heter Sunwing beach resort som ligger i kalithea, så hvis du tilfeldigvis bor på samme hotell og på samme tid, skrik ut! 


23-30 september(tror jeg) drar jeg og hele familien på mamma sin side(inkluderer onkler, tanter, søskenbarn og besteforeldre) til mallorca! 2 syden turer på 1 år er ikke ille skal jeg si deg. Vi skal bo på hotellet Ses Fotges som ligger i Alcudia, og jeg gleder meg kjempemasse. Har vært i alcudia før og det er kjempefint der!

Som dere sikkert ser så er nesten alle reisene samlet på et tidspunkt, utrolig slitsomt egentlig. Når vi kommer hjem fra berlin, praha, krakow turen har jeg to dager på meg så reiser jeg til danmark, og når jeg kommer hjem der så har jeg noen timer søvn før jeg skal opp 4 om morningen og reise til rhodos. Jaja, det blir veldig kjekt så jeg bryr meg ikke!

Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Mai 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Martine C. Karlson, en jente på 13, og jeg kommer fra Stavanger. På min blogg kan dere lese om alt som faller meg inn, f.eks. hverdag, sminke, innkjøp, bilder, outfits og videoer. Håper du liker bloggen min, og følger den videre! Kontakt/sponsing: Martineckblogg@live.no
hits